MARITIME KOMBINEZON SA RUKAVIMA

14,100.00 RSD

Broj artikla: 2021L Kategorije: , ,

Opis

Kompresivni kombinezon do kolena, sa rukavima i grudnjakom (korpe se mogu proširivati kako bi se prilagodile vašoj veličini korpe) i podesivim prednjim kopčanjem. Otvoreni deo kombinezona omogućava nošenje sopstvenog donjeg veša. Proizvod je ojačan u ključnom predelu abdomena kako bi se osigurala maksimalna podrška i udobnost, i ima dva reda kopčanja kako bi se mogao podesiti nakon početnog oticanja, svi porubi su sa spoljnje strane da bi se izbeglo iritiranje rane.

Proizvod ima dugačke rukave, do nadlaktica. Samo ilustrativna slika.

Upotreba:

Zatezanje tela, operacije stomaka, liposukcija nadlaktice, leđa, trupa, butina i bokova.

Isprobajte proizvod odmah nakon preuzimanja, a pre hirurške intervencije. Ukoliko Vam odgovara sada, odgovaraće i nakon hirurške intervencije.

Za više informacija o proizvodima kliknite ovde

Za naš video sa uputstvom za oblačenje kliknite ovde

Preporučuje se da naručite više od jednog proizvoda za upotrebu nakon hirurške intervencije, kako biste mogli da ih menjate.

“Već nekoliko godina koristim MACOM postoperativne proizvode za moje pacijente. Smatram da su odličnog kvaliteta, dobro napravljeni, jaki i dugotrajni. Znam da će mi ovi proizvodi pomoći da moji pacijenti postignu najbolje rezultate. Pored toga, firma MACOM i njihovi zaposleni su prijatni i pouzdani. Podržavaju nove ideje i izlaze u susret kada imam posebne zahteve”.
Dr Joshua L Berkowitz MB ChB FRCOG, Wimpole Aesthetics

Dodatne informacije

Boja

,

Veličina

, , , , , ,

Recenzije

Još nema komentara.

Budi prvi koji je ostavio komentar “MARITIME KOMBINEZON SA RUKAVIMA”