Rated 1.00 out of 5 based on 1 customer rating
(1 recenzija korisnika)

BODY GODIVA

12,000.00 RSD

Broj artikla: 2018 Kategorije: , ,

Opis

Kompresivni kombinezon do kolena sa grudnjakom (korpe se mogu proširivati kako bi se prilagodile vašoj veličini korpe), sa podesivim bretelama, podesivim prednjim kopčanjem. Otvoreni deo omogućava nošenje sopstvenog donjeg veša. Proizvod je ojačan u ključnom predelu abdomena kako bi se osigurala maksimalna podrška i udobnost, i ima dva reda kopčanja kako bi se mogao podesiti nakon početnog oticanja, svi porubi su sa spoljnje strane da bi se izbeglo iritiranje rane.

Upotreba:

Liposukcija stomaka, bokova, leđa, zadnjice i bedara. Postporođajni oporavak, nakon carskog reza.

Za više informacija o proizvodima kliknite ovde

Za naš video sa uputstvom za oblačenje kliknite ovde

Napomena: Model 2021 ima plići izrez na leđima (iznad linije grudnjaka) od ovog modela.

Isprobajte proizvod odmah nakon preuzimanja, a pre hirurške intervencije. Ukoliko Vam odgovara sada, odgovaraće i nakon hirurške intervencije.

Preporučuje se da naručite više od jednog proizvoda za upotrebu nakon hirurške intervencije, kako biste mogli da ih menjate.

“Već nekoliko godina koristim MACOM postoperativne proizvode za moje pacijente. Smatram da su odličnog kvaliteta, dobro napravljeni, jaki i dugotrajni. Znam da će mi ovi proizvodi pomoći da moji pacijenti postignu najbolje rezultate. Pored toga, firma MACOM i njihovi zaposleni su prijatni i pouzdani. Podržavaju nove ideje i izlaze u susret kada imam posebne zahteve”.
Dr Joshua L Berkowitz MB ChB FRCOG, Wimpole Aesthetics

Dodatne informacije

Veličina

, , , , , , ,

1 review for BODY GODIVA

  1. Ocenjeno 1 od 5

    ASA could lead to high dose hypoglycemia, so it is recommended to check blood glucose levels periodically cheap generic cialis Additionally, the average centrosome number per cell and the percent of cells with greater than 2 centrosomes were both significantly greater in breast cancers compared to normal breast Fig

Dodaj recenziju